tiistai 19. maaliskuuta 2013

Kokeita ja selityksiä

Olin alkuvuodesta mukana homeopaattisen lääkkeen lääkekokeessa. Koe suoritettiin kaksoissokko-tutkimuksena, jossa oli plasebo-ryhmä sekä koodatut annokset, joista vain kokeen johtaja tiesi missä on homeopaattista lääkettä ja missä potenssissa. Yhteyshenkilöt ja koehenkilöt olivat täysin tietämättömiä siitä saivatko he plaseboa vai oikeaa lääkettä ja mistä tehtyä, jos se oli oikeaa lääkettä.

Kokeen aikana minulla oli monenlaisia oireita, mm. mustui lyhyessä ajassa hampaat. Mielenkiintoisena anekdoottina näistä mustuneista hampaista oli se, että tapasin viime viikonloppuna tyttäreni, joka huomasi edelleen mustat hampaani. Hän kertoi omien hampaidensa mustuneen juuri samalla lailla kun hänelle tehtiin magneettikuvaus jalkateränsä vammasta. Hän kävi hampaidensa mustumisesta lääkärissä, joka totesi sen tulleen teen juonnista..

Itse en hampaiden mustumisen aikoihin altistunut kuin kännykän säteilylle, missään lääketieteellisissä kuvauksissa en käynyt. Kokeen jälkeen olen päivittäin pessyt hampaitani ruokasoodalla ja hampaitteni väri on pikkuhiljaa muuttumassa normaaliksi.

Lääkeainekoe on ohi ja vahvasti jo tässä vaiheessa kun kaikki oireet on kerätty koehenkilöiltä vaikuttaa siltä, että se on hyvä homeopaattinen lääke mm. säteilysairauksiin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti