perjantai 14. helmikuuta 2014

Sikamaista influenssa propagandaa

Propaganda-sota on käynnissä. Lehtien otsikoissa ja radion uutisissa hehkutellaan sikainfluenssaan kuolleiden määrillä (kourallinen). Samalla unohdetaan kertoa, että tavalliseen influenssaan kuolee vuosittain kymmeniä ihmisiä. Huolimatta siitä, että heidät on rokotettu. Tai juuri sen takia.

Näissä rokotteiden lobbaus-kirjoituksissa osataan myös vääntää asiat media-seksikkäiksi kauhuskenaarioiksi. Uutisen tekstissä ei kerrota moniko uhreista on säännöllisesti rokotettu, muistetaan kuitenkin mainita joukossa olleet rokottamattomat.
Kun pelottelu on sitten saanut joitakin ottamaan rokotteen, tehdään siitä näyttävä uutinen kuinka ihmiset ovat lähteneet ottamaan rokotetta. Tämä uutinen vain siksi jotta saataisiin aikaan laumassa käyttäytyminen. Se onkin tehokkaimpia ilmiöitä myydä mitä vain ihmisille, ja lääketehtaat ovat eksperttejä sen hyödyntämisessä!

Entä jos koko alkupäätelmä ihmisen immuuniteetista on täysin väärä? Silloin koko rokoteteollisuuden luoma rahasampo perustuu bluffille.

Tutkimuksia influenssa-rokotteiden tehosta löytyy, niitä ei kuitenkaan mediassa juuri siteerata. Loppupäätelmänä niissä on, että rokote ei suojaa influenssalta - siihen tehtaan puolelta annettu selitys: ei sisällä juuri siltä virukselta suojaavaa osaa. Influenssa-rokote ei edes lievennä influenssan oireita.
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0264410X13015946
http://gaia-health.com/gaia-blog/2013-06-02/flu-vax-causes-5-5-times-more-respiratory-infections/

Rokottaminen on ollut puoskarointia alusta asti. Edelleenkään ei täysin tiedetä kuinka ihmisen immuunipuolustus toimii ja miksi se toisilla toimii ja toisilla ei. Rokote on keinotekoinen tuote, joka sisältää monia myrkyllisiä ja haitallisia osioita, ja ohjaa immunipuolustusta ennustamattomalla tavalla.

https://sites.google.com/site/luontaisterapia/Home/rokotuksista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti