tiistai 8. helmikuuta 2011

Pel ottelulla

Pelko myy hyvin. Se myy kauneustuotteita: jollet ole kaunis, ei sinua voi hyväksyä. Hyväksytyksi tulemisen tarve on voimakkaimpia ihmisen tarpeita. Lapsia kasvatetaan tuon tarpeen avulla. Mikäli kasvatus ohjaa terveeseen itsetuntoon, niin tuo tarve myös vähenee. Kasvatuksen epäonnistuttua, tuo tarve sanelee paljon ihmisen toimintaa aikuisena. Hän pelkää ettei häntä hyväksytä.
Pelko myy ruokateollisia tuotteita. Sairastut mikäli et käytä keinotekoisesti tuotettuja ruokiamme. Tarvitset vitamiineja, kolesterolin alentajaa, rasvattomuutta. Luonto ei pelottelijoiden mukaan osaa tuottaa terveellistä ravintoa. On unohdettu, että luonnollinen on ihminenkin. Ihmisen ravinnontuottotavat ovat nykyään luonnottomia.
Pelko kasvattaa lääketeollisuuden tulosta. Lääkäritkin ovat ihmisiä. Jotka pelkäävät. He ovat mukana saattamassa ihmisiä valvontaan, käyttäytymään valvotusti ja lääketeollisuuden tahtomalla tavalla. Hyvänä esimerkkinä ovat rokotteet, jotka ovat suuren luokan bluffia. Tietämättömyyttä ja virheitä ei voi tunnustaa, koska juttu on jo paisunut megaluokan valheiden verkostoksi, josta paluuta ei kenties edes ole...Rokotteet ovat olleet lääketeollisuuden voiton toteemeja: ehdottoman hyvän merkkejä. Vaikka lopullista tietoa ihmisen immuunipuolustuksesta ei ole olemassa. Juttu on kuitenkin myynyt hyvin, myös arvovaltaa eikä vain maallista mammonaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti